Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1937g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 339g253kcal44.5g3.7g1.4g23.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g581g5230kcal0g0g581.1g0g
Ruisjauho, 1 dl2421g7748kcal266.3g1549.6g55.7g336.6g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1332g4185kcal140.6g791g29.3g73.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1453g4028kcal29.1g43.6g406.8g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1453g2804kcal276g1.5g188.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro484g149kcal10.2g20.3g2.4g15.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g48792kcal1533.4g4819.4g2531.2g897.4g
Valittu annoskoko10000g24396kcal766.7g2409.7g1265.6g448.7g
Annoskoko puolitettuna5000g12198kcal383.4g1204.9g632.8g224.4g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198407