Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4444g9842kcal777.8g0g755.6g0g
Kananmuna kuoreton 1397g1993kcal174.6g4.2g143.2g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g1270g1486kcal35.6g50.8g127g0g
Edamer Viipale, annos 18g1270g4089kcal317.5g25.4g304.8g0g
Sipuli 476g144kcal6g22.9g1g8.1g
Valkosipuli 159g172kcal12.5g25.9g1g3.3g
Tomaatti 952g217kcal5.3g32.9g2.9g13.3g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g4.9g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35955kcal2661.4g334g2671.8g56.2g
Valittu annoskoko10000g17977kcal1330.7g167g1335.9g28.1g
Annoskoko puolitettuna5000g8989kcal665.4g83.5g668g14.1g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249