Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 2105g2033kcal63.4g412.4g6.7g20.8g
Paistijauheliha 10%2105g3579kcal421.1g0g210.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1316g3684kcal250g0.4g289.5g0g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Maito, Kevyt4211g1937kcal134.7g202.1g63.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22608kcal1745.2g1255g1140.8g50.6g
Valittu annoskoko10000g11304kcal872.6g627.5g570.4g25.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5652kcal436.3g313.8g285.2g12.7g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598