Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)990g267kcal12.9g47.5g2g16.8g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 792g2958kcal176.6g0g253.3g0g
Pekoni, Euroshopper475g1330kcal76g4.8g114g0g
Jauheliha, sika-nauta 5938g13148kcal1039.1g0g1009.4g0g
Kananmuna kuoreton 816g1165kcal102.1g2.4g83.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 990g3859kcal21.1g21.8g415.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45454kcal2855.6g153g3756g33.6g
Valittu annoskoko10000g22727kcal1427.8g76.5g1878g16.8g
Annoskoko puolitettuna5000g11364kcal713.9g38.3g939g8.4g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809