Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)203g55kcal2.6g9.7g0.4g3.5g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1320g554kcal21.1g113.5g1.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1354g244kcal7.6g33.8g5.4g9.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 677g230kcal7.4g36.5g1.4g19.6g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)169g592kcal22.8g111g4.9g10.2g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g135g433kcal70.4g37.9g0.7g21.7g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka1015g274kcal19.3g42.6g2g24.4g
Oliiviöljy 51g449kcal0g0g50.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 5076g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5664kcal302.4g770g133.8g177.8g
Valittu annoskoko10000g2832kcal151.2g385g66.9g88.9g
Annoskoko puolitettuna5000g1416kcal75.6g192.5g33.5g44.5g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207436