Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4110g1203kcal38.6g185g16.4g78.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2418g4013kcal459.4g0g241.8g0g
Sipuli (kuorittu)302g82kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)967g1180kcal21.3g263g2.9g7.7g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 604g1374kcal84.6g10.3g108.8g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 332g461kcal41.6g1g32.6g0g
Ruokakerma 5%, Valio604g393kcal9.1g25.4g30.2g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g12g28kcal1.3g4.6g0.4g0g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.7g0.3g1.3g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)604g1572kcal157.1g9.1g102.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20705kcal1638g1031.6g1076.8g193.4g
Valittu annoskoko10000g10353kcal819g515.8g538.4g96.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5176kcal409.5g257.9g269.2g48.4g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208736