Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle5367g6977kcal348.8g1073.3g161g268.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl203g1823kcal0g0g202.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1316g369kcal7.9g78.3g2.6g32.9g
Sipuli (kuorittu)608g164kcal7.9g29.2g1.2g10.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g81g84kcal6.4g13.2g0.5g1.6g
Korianteri, annos 10g101g20kcal2g4.1g0.5g3g
Vehnäjauho puolikarkea 988g3391kcal100.7g691.8g11.9g34.6g
Korianteri, tuore, annos 20g911g182kcal18.2g36.5g4.6g27.3g
Sinappi 101g133kcal4.4g14.3g6.1g1.7g
Suola, annos 3g101g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 20g57kcal2.1g8.6g0.4g5.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl203g1823kcal0g0g202.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30045kcal996.8g3898.6g1187.6g770g
Valittu annoskoko10000g15023kcal498.4g1949.3g593.8g385g
Annoskoko puolitettuna5000g7511kcal249.2g974.7g296.9g192.5g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210161