Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl5156g6703kcal675.5g15.5g428g0g
Pekoni rasvainen 1359g5111kcal163.1g0g503g0g
Sipuli (kuorittu)1313g354kcal17.1g63g2.6g22.3g
Valkosipuli 63g68kcal4.9g10.2g0.4g1.3g
Oltermanni, perinteinen1797g6469kcal449.2g0g521.1g0g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 31g87kcal3.4g12g1g8.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)234g1688kcal0.2g0.2g187.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40959kcal2626.8g201.8g3287.2g63.8g
Valittu annoskoko10000g20480kcal1313.4g100.9g1643.6g31.9g
Annoskoko puolitettuna5000g10240kcal656.7g50.5g821.8g16g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210338