Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 1748g1355kcal306.9g0g12.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 118g1042kcal0g0g117.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 4369g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 48g147kcal4.8g16.3g6.7g0.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1748g594kcal19.2g94.4g3.5g50.7g
Tomaattimurska 1748g514kcal9.8g92.6g3.5g33.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g31g32kcal2.4g5g0.2g0.6g
Persilja 8.7g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Mustapippuri 4.4g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Kurkuma, annos 2g4.4g2.2kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 175g52kcal6.4g1.6g1.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7505kcal700.2g423.4g291g181.2g
Valittu annoskoko10000g3752kcal350.1g211.7g145.5g90.6g
Annoskoko puolitettuna5000g1876kcal175.1g105.9g72.8g45.3g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804