Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g54g56kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Sipuli 371g112kcal4.6g17.8g0.7g6.3g
Rypsiöljy 91g805kcal0g0g91.1g0g
Vesi4722g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g189g170kcal5.7g6.6g13.2g1.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3373g843kcal43.8g141.7g6.7g0g
Sokeri 27g110kcal0g27g0g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Timjami 6.7g19kcal0.6g1.8g0.5g2.5g
Chili, jauhettu (), annos 6g14g48kcal1.7g7.4g2.3g4.6g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g472g1228kcal47.2g221.9g14.2g24.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton675g1079kcal54g27g87.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8978kcal325.2g925.2g433.8g83.4g
Valittu annoskoko10000g4489kcal162.6g462.6g216.9g41.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2245kcal81.3g231.3g108.5g20.9g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175