Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g1967g3343kcal393.3g0g196.7g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g4916g2606kcal68.8g560.5g9.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl49g123kcal5.9g0.7g10.8g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g1229g1967kcal36.9g49.2g184.4g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g20g134kcal0.2g0.2g14.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1475g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 344g104kcal4.3g16.5g0.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16552kcal1018.8g1254.2g834.2g11.8g
Valittu annoskoko10000g8276kcal509.4g627.1g417.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4138kcal254.7g313.6g208.6g3g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134