Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3982g719kcal22.3g99.6g15.9g27.9g
Jauheliha, sika-nauta 3540g7839kcal619.5g0g601.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g89g646kcal0.9g0.9g70.8g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g443g1504kcal88.5g0g128.3g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g177g634kcal35.4g5.3g51.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl443g1593kcal8.8g11.9g168.1g0g
Juusto, keskiarvo 1327g4645kcal332.3g3.3g367.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35158kcal2215.4g242g2807.8g55.8g
Valittu annoskoko10000g17579kcal1107.7g121g1403.9g27.9g
Annoskoko puolitettuna5000g8790kcal553.9g60.5g702g14g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238