Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g718g2514kcal201.1g14.4g186.8g0g
Pirkka salsadippi medium1293g750kcal11.6g168.1g3.9g19.4g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g1437g1724kcal40.2g73.3g143.7g5.7g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)2155g539kcal19.4g92.7g8.6g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi1437g374kcal17.2g69g2.9g0g
Oliiviöljy 86g762kcal0g0g86.2g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g2874g2155kcal488.5g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17637kcal1556g835g910.2g50.2g
Valittu annoskoko10000g8818kcal778g417.5g455.1g25.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4409kcal389g208.8g227.6g12.6g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155