Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g703g4220kcal147.7g46.4g379.8g0g
Soijajauhot, Soyolk528g2110kcal205.7g84.4g105.5g63.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g2579g3688kcal322.4g7.7g265.7g0g
Leivinjauhe 235g412kcal12.2g88.6g0g1.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 211g1423kcal56.7g14.6g122.4g26g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1876g2420kcal78.8g95.7g187.6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)141g14kcal2.1g0g0.8g119.6g
Vehnälese 211g481kcal28.1g32.5g9.5g79.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3517g10551kcal808.9g0g808.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g50640kcal3325.2g739.8g3760.4g578.4g
Valittu annoskoko10000g25320kcal1662.6g369.9g1880.2g289.2g
Annoskoko puolitettuna5000g12660kcal831.3g185g940.1g144.6g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223035