Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3590g11506kcal961g0g859.4g0g
Maissi jyvät 4103g5897kcal115.3g1050.3g98.5g151.8g
Kesäkurpitsa1539g262kcal6.2g38.5g9.2g10.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g769g2154kcal146.2g0.2g169.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39635kcal2457.4g2178g2272.6g325.2g
Valittu annoskoko10000g19817kcal1228.7g1089g1136.3g162.6g
Annoskoko puolitettuna5000g9909kcal614.4g544.5g568.2g81.3g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729