Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton4566g4932kcal1032g0g82.2g0g
Pekoni atria2283g7991kcal342.5g0g684.9g0g
Sieni rouskut, suolattu 1461g380kcal22.8g33.6g7.3g42.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g91g95kcal7.2g14.9g0.5g1.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 457g1507kcal9.1g13.7g159.8g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni1142g1484kcal34.2g22.8g148.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32778kcal2895.6g170g2166.2g88.4g
Valittu annoskoko10000g16389kcal1447.8g85g1083.1g44.2g
Annoskoko puolitettuna5000g8195kcal723.9g42.5g541.6g22.1g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489