Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 7159g10289kcal1145.5g0g637.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1432g1575kcal32.9g44.4g143.2g0g
Tilli, tuore 344g103kcal12.7g3.1g2.7g7.2g
Aurajuusto859g2921kcal171.8g0g249.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl183g258kcal8.6g16.9g17.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g23g39kcal1.8g7.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30369kcal2746.6g143.4g2099.6g14.4g
Valittu annoskoko10000g15185kcal1373.3g71.7g1049.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna5000g7592kcal686.7g35.9g524.9g3.6g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022