Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g4244g19523kcal254.6g1909.8g1230.8g42.4g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)2546g1146kcal7.6g267.4g2.5g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g2122g3607kcal152.8g339.5g180.4g21.2g
Sokeri 451g1830kcal0g450.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 637g908kcal79.6g1.9g65.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g54028kcal989.2g5938.2g2958g127.2g
Valittu annoskoko10000g27014kcal494.6g2969.1g1479g63.6g
Annoskoko puolitettuna5000g13507kcal247.3g1484.6g739.5g31.8g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509