Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 918g278kcal11.5g44.1g1.8g15.6g
Rypsiöljy 64g568kcal0g0g64.3g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)321g257kcal10.9g61.1g3.2g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g4591g666kcal0g156.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1607g290kcal9g40.2g6.4g11.2g
Pasta 3-viljan (Torino)413g1446kcal62g272.7g10.3g20.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1837g3049kcal348.9g0g183.7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.6g11kcal0.5g1.8g0.2g0g
Persilja 230g63kcal3.2g2.5g0.5g18.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13255kcal892g1157g540.8g131.8g
Valittu annoskoko10000g6627kcal446g578.5g270.4g65.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3314kcal223g289.3g135.2g33g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237156