Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1756g11060kcal0g0g1228.9g0g
Sokeri 1194g4846kcal0g1192.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g56g225kcal0g55.6g0g0g
Leivinjauhe 42g74kcal2.2g15.9g0g0.2g
Maissitärkkelys 393g1401kcal1.4g338.2g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3195g10964kcal325.6g2236.7g38.3g111.8g
Soijamaito (alpro soja)702g344kcal26g26g15.4g0g
Mansikkahillo 808g1828kcal4.5g435.6g0.8g7.3g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)281g1770kcal0g0g196.6g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu309g108kcal1.5g26.3g1.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g1264g5056kcal0g1264g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g75350kcal722.4g11181.8g2967.8g238.6g
Valittu annoskoko10000g37675kcal361.2g5590.9g1483.9g119.3g
Annoskoko puolitettuna5000g18838kcal180.6g2795.5g742g59.7g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423