Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3989g842kcal47.9g135.6g8g83.8g
Sipuli (kuorittu)469g127kcal6.1g22.5g0.9g8g
Paprika punainen 422g124kcal4g19g1.7g8g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g141g32kcal0.8g4.5g1.3g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön94g657kcal2.1g4.1g15g0g
Kasvisliemikuutio 52g157kcal4.9g7g12.1g0.8g
Vesi1877g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g141g1160kcal0g0g129g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2816g4674kcal535g0g281.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15545kcal1201.6g385.4g899.2g201.2g
Valittu annoskoko10000g7772kcal600.8g192.7g449.6g100.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3886kcal300.4g96.4g224.8g50.3g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737