Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g719g5249kcal7.2g7.2g575.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2629g9021kcal267.9g1840.4g31.6g92g
Sokeri 2292g9304kcal0g2289.8g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu90g72kcal1.6g16g0.7g1.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g90g327kcal3.1g71.6g3.1g0g
Neilikka, annos 4g45g164kcal1.6g35.8g1.6g0g
Leivinjauhe 90g158kcal4.7g34g0g0.4g
Puolukkasurvos sokeroimaton 1348g523kcal5.9g91.7g6.7g35.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2697g890kcal89g132.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g51417kcal762g9037.2g1238g258.6g
Valittu annoskoko10000g25709kcal381g4518.6g619g129.3g
Annoskoko puolitettuna5000g12854kcal190.5g2259.3g309.5g64.7g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154