Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow5050g5302kcal393.9g908.9g25.2g505g
Sipuli (kuorittu)3564g962kcal46.3g171.1g7.1g60.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1386g4678kcal166.3g0g512.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21885kcal1213g2160g1090.4g1131.2g
Valittu annoskoko10000g10943kcal606.5g1080g545.2g565.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5471kcal303.3g540g272.6g282.8g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249503