Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1720g5900kcal175.2g1203.7g20.6g60.2g
Sokeri 1124g4564kcal0g1123.2g0g0g
Leivinjauhe 33g58kcal1.7g12.5g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g79g318kcal0g78.6g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g5291g2064kcal174.6g164g79.4g0g
Kananmuna kuoreton 1091g1557kcal136.4g3.3g111.9g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g661g4497kcal6.6g6.6g496g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37914kcal989g5183.8g1415.8g120.8g
Valittu annoskoko10000g18957kcal494.5g2591.9g707.9g60.4g
Annoskoko puolitettuna5000g9479kcal247.3g1296g354g30.2g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655