Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3958g1294kcal24.5g220.1g7.9g100.9g
Parsakaali brokkoli 3298g1156kcal152.4g64.3g9.9g82.5g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g2639g9103kcal659.6g1562g58g285g
Persilja 106g29kcal1.5g1.2g0.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23164kcal1676g3695.2g152g953.6g
Valittu annoskoko10000g11582kcal838g1847.6g76g476.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5791kcal419g923.8g38g238.4g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549