Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g5423g5966kcal433.9g1084.7g0g271.2g
Punajuuri, keitetty, suolaton 3806g1491kcal38.8g267.9g7.6g97.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 428g3786kcal0g0g428.2g0g
Mustapippuri 19g53kcal2.1g7.3g0.6g5g
Riisijauhoseos, gluteeniton 285g994kcal7.1g230.1g1.6g8.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g38g40kcal3g6.2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24659kcal969.8g3192.4g876.4g765.4g
Valittu annoskoko10000g12330kcal484.9g1596.2g438.2g382.7g
Annoskoko puolitettuna5000g6165kcal242.5g798.1g219.1g191.4g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390