Poro-kasviskeitto

2 porkkanaa paloina
1 kukkakaali
3 valkosipulin kynttä
lihaliemikuutio, puolikas
100g kylmäsavuporoa silputtuna
100g 9% sulatejuustoa (esim.

Olympia tai Arlan Eva kylmäsavuporo-kevätsipulisulatejuus
toa)
baslikaa, pippuria

Paloittele kasvikset kattilaan ja kaada vettä päälle niin, että ne peittyvät.

Lisää liemikuutio, valkosipulit murskattuna ja basilikaa (tuoretta n. 10 lehteä hienonnettuna, kuivattua vajaa teelusikallinen).

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Soseuta kasvikset sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi.

Lisää joukkoon sulatejuusto ja savuporo.

Anna juuston sulaa keittoon.

Lisää tarvittaessa hieman vettä.

Keitosta saa juhlavaa tarjottavaa, kun lisää 1 dl kuohukermaa ennen tarjoilua.

Maku maukas ja valkosipulinen!
Ohje alunperin Painonvartijoista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Oml

Oml sanoi...

1/4 annos n. 115 kcal.

lauantai 01.10.2011 klo 16:11

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 6329g1523kcal114.6g139.2g19g145.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1371g384kcal8.2g81.6g2.7g34.3g
Valkosipuli 127g137kcal10g20.6g0.8g2.7g
Lihaliemikuutio Maggi63g177kcal5.7g4.4g14.6g0.1g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 1055g1344kcal227.4g0g47.5g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1055g1582kcal179.3g0g94.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10294kcal1090.4g491.6g359g365.4g
Valittu annoskoko10000g5147kcal545.2g245.8g179.5g182.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2574kcal272.6g122.9g89.8g91.4g
Arvot/100g100g52kcal5.5g2.5g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252454