Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3869g23211kcal928.4g255.3g2089g0g
Kananmuna kuoreton 3546g5059kcal443.3g10.6g363.5g0g
Emmental, punaleima 17%2418g7012kcal822.1g0g411g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 161g283kcal8.4g60.9g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g71128kcal4404.4g653.6g5727g1.6g
Valittu annoskoko10000g35564kcal2202.2g326.8g2863.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna5000g17782kcal1101.1g163.4g1431.8g0.4g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257526