Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss4036g1090kcal32.3g205.8g16.1g117g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g2018g1513kcal38.3g322.8g4g20.2g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g1291g2066kcal206.6g12.9g116.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g226g271kcal5.6g13.6g20.3g3.4g
Mustapippuri 8.1g23kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Vesi2421g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9926kcal567.4g1116.4g313.8g285.4g
Valittu annoskoko10000g4963kcal283.7g558.2g156.9g142.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2482kcal141.9g279.1g78.5g71.4g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822