Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)4154g4611kcal901.3g0g108g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g356kcal10.6g72.7g1.2g3.6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 247g1749kcal0.9g0g197.3g0g
Sipulikuutiot rainbow1038g104kcal15.6g15.6g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g78g76kcal4.7g13.2g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g675g189kcal4g40.2g1.3g16.9g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)2077g831kcal22.8g149.5g10.4g29.1g
Punaviini 1558g1098kcal4.8g3.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl52g130kcal6.2g0.8g11.4g0.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.2g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18314kcal1943g594.2g660.2g102.2g
Valittu annoskoko10000g9157kcal971.5g297.1g330.1g51.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4579kcal485.8g148.6g165.1g25.6g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260351