Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka2429g6073kcal267.2g388.7g388.7g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1943g2760kcal242.9g5.8g200.2g0g
Sipuli (kuorittu)810g219kcal10.5g38.9g1.6g13.8g
Etikkapunajuuri 810g288kcal8.1g54.3g1.6g14.6g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1943g6413kcal38.9g48.6g680.2g0g
Ranskankerma, Milbona1619g4713kcal37.2g48.6g485.8g0g
Tilli, tuore 122g36kcal4.5g1.1g1g2.6g
Sinappi 259g341kcal11.3g36.5g15.5g4.4g
Sokeri 65g263kcal0g64.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42209kcal1241.2g1374.4g3549.2g70.8g
Valittu annoskoko10000g21105kcal620.6g687.2g1774.6g35.4g
Annoskoko puolitettuna5000g10552kcal310.3g343.6g887.3g17.7g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388