Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%5993g8330kcal1138.6g0g419.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1648g2285kcal206g4.9g161.5g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 30g84kcal3.3g11.5g1g7.9g
Jauhelihamauste, annos 15g112g3.4kcal0g1.1g1.1g0g
Kesäkurpitsa1348g229kcal5.4g33.7g8.1g9.4g
Sipuli (kuorittu)824g223kcal10.7g39.6g1.6g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22307kcal2728g181.6g1185.6g62.6g
Valittu annoskoko10000g11154kcal1364g90.8g592.8g31.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5577kcal682g45.4g296.4g15.7g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684