Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2608g4330kcal495.6g0g260.8g0g
Kaali, valkokaali5217g1101kcal62.6g177.4g10.4g109.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g978g274kcal5.9g58.2g2g24.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g652g176kcal8.5g31.3g1.3g11.1g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Ohrasuurimo 261g841kcal21.5g164.7g5.2g19.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 261g2307kcal0g0g260.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18106kcal1191.8g870.6g1081.2g331g
Valittu annoskoko10000g9053kcal595.9g435.3g540.6g165.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4526kcal298g217.7g270.3g82.8g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423