Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 6667g21367kcal1784.7g0g1596g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g476g1529kcal145.7g261.9g4.8g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g1429g2429kcal28.6g22.9g245.7g8.6g
Kananmuna kuoreton 952g1359kcal119g2.9g97.6g0g
Korppujauho 476g1744kcal50g356.7g4.9g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g56854kcal4256g1288.8g3898g67.6g
Valittu annoskoko10000g28427kcal2128g644.4g1949g33.8g
Annoskoko puolitettuna5000g14214kcal1064g322.2g974.5g16.9g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658