Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1455g1107kcal27.3g225.5g2.9g14.5g
Porkkana 2546g832kcal15.8g141.5g5.1g64.9g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g1455g290kcal17.5g46.5g5.1g16g
Vesi, vesijohtovesi 3636g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g909g2546kcal172.7g0g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9550kcal466.6g827g426.2g190.8g
Valittu annoskoko10000g4775kcal233.3g413.5g213.1g95.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2388kcal116.7g206.8g106.6g47.7g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529