Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g91g489kcal0.2g0.3g54.3g0g
Sipuli (kuorittu)1086g293kcal14.1g52.1g2.2g18.5g
Bataatti, kuorittu 3890g3148kcal61.1g654.6g1.9g116.7g
Lanttu 3709g1070kcal37.1g170.6g11.1g66.8g
Purjosipuli 814g186kcal14.7g19.5g1.6g17.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g339g950kcal64.5g0.1g74.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g72g75kcal5.7g11.8g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12423kcal394.8g1818g292.2g441g
Valittu annoskoko10000g6211kcal197.4g909g146.1g220.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3106kcal98.7g454.5g73.1g110.3g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951