Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)980g833kcal9.8g34.3g68.6g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g3431g583kcal54.9g75.5g6.9g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl4902g1471kcal225.5g93.1g14.7g78.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl98g882kcal0g0g98g0g
Sipuli (kuorittu)539g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Valkosipuli 49g53kcal3.9g8g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7937kcal602.2g473.6g379.2g177.2g
Valittu annoskoko10000g3968kcal301.1g236.8g189.6g88.6g
Annoskoko puolitettuna5000g1984kcal150.6g118.4g94.8g44.3g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207