Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl1977g8898kcal140.4g1265.4g375.7g65.2g
Voi 791g5737kcal9.4g3.2g643g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g2966g10084kcal59.3g80.1g1067.7g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g1977g5339kcal158.2g237.3g395.5g0g
Sokeri 840g3411kcal0g839.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka99g395kcal0g97.9g0g0g
Kinuskikastike 989g4188kcal9.2g560.5g211.9g0g
Daim 56g277g1509kcal10.2g166.1g88.6g0.3g
Liivatelehti, gelatiini84g293kcal71.9g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g79705kcal917.2g6500g5565g131g
Valittu annoskoko10000g39853kcal458.6g3250g2782.5g65.5g
Annoskoko puolitettuna5000g19926kcal229.3g1625g1391.3g32.8g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939