Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g2778g3472kcal583.3g0g125g0g
Pekoni (Dulano)648g1659kcal116.7g20.7g123.1g0g
Oliiviöljy 93g819kcal0g0g92.6g0g
Porkkana 694g227kcal4.3g38.6g1.4g17.7g
Palsternakka 1852g1178kcal9.3g218.5g7.4g83.3g
Selleri, annos 50g694g97kcal6.9g20.8g0g0g
Paprika punainen 232g68kcal2.2g10.4g0.9g4.4g
Vesi2315g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 694g210kcal8.7g33.3g1.4g11.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15461kcal1462.8g684.6g703.6g234.4g
Valittu annoskoko10000g7730kcal731.4g342.3g351.8g117.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3865kcal365.7g171.2g175.9g58.6g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067