Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu56g507kcal0g0g56.3g0g
Sipuli (kuorittu)629g170kcal8.2g30.2g1.3g10.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g216g224kcal17g35.2g1.3g4.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g3752g863kcal52.5g127.6g15g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g94g220kcal2.8g24.7g12.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl1876g6379kcal37.5g56.3g656.7g0g
Katkarapu 3377g2310kcal487.7g0g37.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21344kcal1211.4g548g1560.4g30g
Valittu annoskoko10000g10672kcal605.7g274g780.2g15g
Annoskoko puolitettuna5000g5336kcal302.9g137g390.1g7.5g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272528