Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3958g1388kcal182.8g77.2g11.9g98.9g
Jauheliha, sika-nauta 4532g10035kcal793.1g0g770.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima302g1178kcal87.6g0g90.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 982g3241kcal19.6g29.5g343.7g0g
Pekoni, paistettu 227g1167kcal37.3g0g114.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34018kcal2240.8g213.4g2663g197.8g
Valittu annoskoko10000g17009kcal1120.4g106.7g1331.5g98.9g
Annoskoko puolitettuna5000g8505kcal560.2g53.4g665.8g49.5g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274886