Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)1581g5534kcal213.4g1037.2g45.8g94.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3162g5249kcal600.8g0g316.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow3162g2530kcal132.8g411.1g28.5g98g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g1976g2174kcal59.3g63.2g197.6g0g
Rypsiöljy 119g1049kcal0g0g118.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33069kcal2012.6g3023g1413.4g385.8g
Valittu annoskoko10000g16535kcal1006.3g1511.5g706.7g192.9g
Annoskoko puolitettuna5000g8267kcal503.2g755.8g353.4g96.5g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390