Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1791g524kcal16.8g80.6g7.2g34g
Herkkusieni 790g126kcal16.6g2.4g2.6g11.9g
Tomaattimurska 2108g620kcal11.8g111.7g4.2g40g
Katkarapu 1054g721kcal152.2g0g11.6g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 527g1576kcal94.8g6.3g131.7g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3161g4426kcal163.1g883.9g21.5g107.5g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)527g142kcal6.8g25.3g1.1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16360kcal930.8g2234.2g360.4g406.6g
Valittu annoskoko10000g8180kcal465.4g1117.1g180.2g203.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4090kcal232.7g558.6g90.1g101.7g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753