Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1142g1629kcal142.8g3.4g117.1g0g
Sokeri 1038g4215kcal0g1037.4g0g0g
Fariinisokeri1038g4216kcal0g1037.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2492g2094kcal27.4g456.1g10g44.9g
Voi 519g3766kcal6.2g2.1g422.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2596g8908kcal264.5g1817.2g31.2g90.9g
Leivinjauhe 52g91kcal2.7g19.6g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g83g332kcal0g82.2g0g0g
Suklaa tumma 1038g5364kcal40.5g553.1g321.9g55g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g61230kcal968.2g10017g1804.6g382.2g
Valittu annoskoko10000g30615kcal484.1g5008.5g902.3g191.1g
Annoskoko puolitettuna5000g15308kcal242.1g2504.3g451.2g95.6g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181