Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7044g4456kcal211.3g338.1g246.5g0g
Kananmuna kuoreton 517g737kcal64.6g1.5g52.9g0g
Piimä, rasvaton (Valio)2348g751kcal77.5g105.7g0g0g
Sokeri 56g229kcal0g56.3g0g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12346kcal706.8g1003.2g598.8g0g
Valittu annoskoko10000g6173kcal353.4g501.6g299.4g0g
Annoskoko puolitettuna5000g3087kcal176.7g250.8g149.7g0g
Arvot/100g100g62kcal3.5g5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716