Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 818g5934kcal9.7g3.3g665g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1329g4652kcal159.5g943.8g27.9g39.9g
Kauralese 245g883kcal44.2g111.9g18.9g42.9g
Paprika punainen 4090g1197kcal38.4g184g16.4g77.7g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.6g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g1432g3292kcal214.7g14.3g272g0g
Broilerifileesuikale (Atria)1636g1800kcal376.3g0g34.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35790kcal1696.8g2557.8g2071g336.2g
Valittu annoskoko10000g17895kcal848.4g1278.9g1035.5g168.1g
Annoskoko puolitettuna5000g8947kcal424.2g639.5g517.8g84.1g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051