Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2975g1785kcal44.6g386.8g3g26.8g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g826g1116kcal90.9g107.4g32.2g0g
Sipuli (kuorittu)496g134kcal6.4g23.8g1g8.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4132g2614kcal124g198.3g144.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)1240g1562kcal136.4g3.7g111.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima331g1289kcal95.9g0g99.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17000kcal996.4g1440g783.2g70.4g
Valittu annoskoko10000g8500kcal498.2g720g391.6g35.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4250kcal249.1g360g195.8g17.6g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915