Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3413g720kcal41g116g6.8g71.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1138g319kcal6.8g67.7g2.3g28.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2275g3777kcal432.3g0g227.5g0g
Sipuli kuivattu 284g773kcal29.9g99.8g4.6g99.5g
Valkosipuli 46g49kcal3.6g7.4g0.3g1g
Vesi2844g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11277kcal1027.2g581.8g483g401.2g
Valittu annoskoko10000g5638kcal513.6g290.9g241.5g200.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2819kcal256.8g145.5g120.8g100.3g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987