UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 1252699g6207kcal234.8g186.2g512.7g13.5g
Peruna, vanha, kuorittu 3089g2352kcal58.1g478.8g6.2g30.9g
Porkkana 725g237kcal4.5g40.3g1.4g18.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1037g211kcal6.2g39.4g3.1g14.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g390g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g669g5513kcal0g0g612.8g0g
Oregano, kuivattu 5.6g17kcal0.6g1.2g0.6g2.4g
Timjami 3.3g10kcal0.3g0.9g0.2g1.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1383g533kcal2.2g112.8g1.2g20.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30367kcal623.6g1756.6g2278g216.6g
Valittu annoskoko10000g15184kcal311.8g878.3g1139g108.3g
Annoskoko puolitettuna5000g7592kcal155.9g439.2g569.5g54.2g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299236