Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g6000g1860kcal54.6g432.6g8.4g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)2667g6093kcal506.7g0g453.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g667g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g667g1733kcal200g13.3g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19733kcal1540g955.8g1126g22.6g
Valittu annoskoko10000g9867kcal770g477.9g563g11.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4933kcal385g239g281.5g5.7g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353